Over Renee

Mijn wie, wat, waar en waarom

De persoon achter de coach

Hoihoi,

Ik ben Renee en ik wilde je graag even iets vertellen over mezelf zodat je mij ook een beetje kan leren kennen.

Ik heb mijn havo gehaald en daarna heb ik een dansopleiding gedaan om te kunnen werken als dansdocente. Dans is voor mij echt een uitlaatklep en daarom doe ik het nog steeds met veel plezier! Mijn leerlingen zien groeien en zo blij te zien als ze dansen vind ik echt een cadeautje!

Daarnaast vond ik psychologie altijd al interessant. Maar ik was altijd druk bezig met dans en daarom zag ik coaching altijd als een plan B, maar ik merkte al snel dat ik het toch wilde gaan doen. Dus ben ik een opleiding voor lifecoaching gaan volgen en die heb ik gehaald! Daarnaast wil ik nog meer opleidingen volgen om mezelf in bepaalde onderwerpen meer te kunnen verdiepen.

Waarom wilde ik gaan coachen?

Zelf heb ik ook een moeilijke periode gehad. Dus ik zocht een coach en die had ik gevonden. Iemand die goed bij mij paste. En in die moeilijke periode, heb ik mijn grootste groei doorgemaakt. Dit inspireerde mij, zij inspireerde mij! Dit wilde ik ook gaan doen. Mensen helpen om hun weg te vinden en te groeien als persoon. Ik wil mensen helpen om te genieten van hun leven en te leren houden van zichzelf! Want voor mij is iemand te zien groeien en blij te zien, het mooiste wat er is!

Mooie verhalen en reviews

Tevreden deelnemers

testimonial-avata-02
Danny
Deelnemer lifecoaching
Renee brengt je terug naar de essentie en leert je tijdens de sessies om tevreden te zijn met wat je al hebt. Zeer fijne coaching en zeker een aanrader.
5.0/5
testimonial-avata-04
Dominique
Deelnemer lifecoaching
Samen lekker nadenken over de toekomst en genieten van al het mooie wat ik al bezit. Dat kon ik tot voor kort niet en dankzij Renee dat terug kunnen vinden.
5.0/5
testimonial-avata-01
Eline
Mentor van Renee
Renee is een prachtig mens om 'mee op reis te gaan' naar de bestemming die jij graag wilt bereiken. Het is een gevoelsmens die goed emotie kan aanvoelen. En werken met Renee is altijd een feestje.
5.0/5